Ebeltoft DaghøjskoleFøtex EbeltoftMurer- og Entreprenørfirma Jens KvistEgsmark Strand-Logi - VandkærsholmPlusIceKvickly EbeltoftKKT - Skilte og TryksagerPiccoli IVSApelgren Jordt Coffee

Ny udstilling: Lørdag, den 14. marts er vinteren forbi i Ebeltoft Kunstforening.

Koncert:         Torsdag, den 26. marts kl. 19.00

Mogens Mønsted – årets kunstner 

Ny udstilling: Lørdag, den 14. marts er vinteren forbi i Ebeltoft Kunstforening. 

Årets udstillingsprogram begynder med en separatudstilling i Tingsalene af den kunstner, der sidste år vandt publikumsafstemningen og fik den attraktive titel ”Årets Kunstner2014”. 

Præmien er en separatudstilling året efter – og nu er tiden inde. Titlen blev vundet af Mogens Mønsted, Albøge. 

Mogens er autodidakt og startede for mange år siden med brugskunst i ler. Et kursus på Århus Kunstakademi inspirerede til at tage fat på den japanske brændingsmåde RAKU. 
 

Koncert: Torsdag, den 26. marts kl. 19.00 

Mogens Mønsted, som tager hul på det nye udstillings år i Ebeltoft Kunstforening i egenskab af Årets Kunstner 2014, er en alsidig mand. 

Musikken har hele hans liv været en daglig inspirationskilde. Han har altid spillet, først saxofon i danseorkester, siden i bigband og til private fester rund i Jylland. 

I mange år har Ebeltoft Kunstforening kunnet regne med ham som musisk underlægningsmusik til ferniseringer, især ved de traditionelle Påskeudstillinger. 

Hans akkompagnatør har siden seminariedagene i Jelling været Bent Larsen, som ved siden af lærergerningen har været organist i Ålsø.

Nu i den tredje alder har sammenspillet taget form. Mogens Mønsted har grebet tværfløjten og repertoiret er i dag klassisk.
 

Den 26. marts kl. 19 afholder de to en lille koncert med titlen ”Fra Bach til Carl Nielsen” i udstillingslokalerne på 1. sal i Tinghuset, Ebeltoft som en ekstra oplevelse under udstillingen Årets Kunstner. 

Dette site bruger Cookies. Hvis du klikker "Fortsæt" accepterer du dette.
Læs mere om brug af cookies og vores privatlivspolitik her...