Ebeltoft DaghøjskoleFøtex EbeltoftMurer- og Entreprenørfirma Jens KvistEgsmark Strand-Logi - VandkærsholmPlusIceKvickly EbeltoftKKT - Skilte og TryksagerPiccoli IVSApelgren Jordt Coffee

Den 25. april kl. 19.30 byder DaMuCo velkommen til de sangstuderende fra Aarhus.

Morgendagens operastjerner i Kulturministeriet i Ebeltoft

Den 25. april kl. 19.30 byder DaMuCo endnu engang de sangstuderende fra konservatoriet i Aarhus velkommen i Ebeltoft i Kulturministeriet, som et led i DaMuCos formål med at promovere talenter og kommende stjerner på den klassiske scene.

De unge studerende synger og opfører arier og scener fra operaens verden sammen med pianisten Frode Stengaard. De unge talenter vil denne aften især synge uddrag fra Mozarts mest kendte operaer, bl.a. "Figaros bryllup", "Tryllefløjten" og "Don Juan".

Udover sangundervisning har de sangstuderende på konservatoriet også musikdramatik på skemaet, hvor sangkunsten forenes med skuespilkunsten, og det er en del af resultatet af denne undervisning, der præsenteres. De studerende arbejder med forskellige lærere i dette arbejde. En af disse er operasanger Jakob Næslund, der vil præsentere aftenens program.

DaMuCo håber rigtig mange vil komme og få en oplevelse af de store, da de unge talenter gerne vil vise, hvad de kan og have mulighed for at øve sig på et rigtigt publikum, og det altid er en stor oplevelse at høre dem, da niveauet er meget højt.

Glæd jer til en smuk aften med iørefaldende arier!

Dette site bruger Cookies. Hvis du klikker "Fortsæt" accepterer du dette.
Læs mere om brug af cookies og vores privatlivspolitik her...