Ebeltoft DaghøjskoleFøtex EbeltoftMurer- og Entreprenørfirma Jens KvistPlusIceKvickly EbeltoftKKT - Skilte og TryksagerPiccoli IVSApelgren Jordt CoffeeSimply Tea

Det længe ventede projekt i Ebeltoft.
 Læs mere nedenfor og se fotografierne af Toftevang anno december 2015.

Nu bliver Toftevang til nye boliger i Ebeltoft.

Centralt i Ebeltoft har der nu i 10 år ligget, hvad man på det nærmeste må betegne som en ruin.

Det bliver der nu sat en stopper for, idet DjursBo, Ebeltoft, har overtaget komplekset og nu har igangsat en ombygning, som betyder, at der om halvandet år vil være 36 almennyttige nye boliger.

Fordelingen af boliger bliver: 4 stk. med 2 værelser, 30 stk. med 3 værelser samt 2 stk. med 4 værelser og i størrelser varierende fra 65 til 115 kvadratmeter.

Det samlede projekt ventes at løbe op i 69,5 millioner kroner. 

 

Ombygningen af Toftevang skal ses i lyset af, at der samtidig er en større renovering og istandsættelse i gang i Skanseparken. Dette projekt medfører, at der her nedlægges 40 boliger.

Det er ikke uden grund, at planerne vækker begejstring i Ebeltoft, og de nye lejere kan ikke få nogen bedre placering med få meter til det lokale Kvickly samtidig med at byens centrum er indenfor gå afstand.

Hertil kommer, at der fra komplekset fra de fleste lejligheder vil være et flot kig ud over Ebeltoft Vig og Mols Bjerge.

Dette site bruger Cookies. Hvis du klikker "Fortsæt" accepterer du dette.
Læs mere om brug af cookies og vores privatlivspolitik her...