Ebeltoft DaghøjskoleFøtex EbeltoftMurer- og Entreprenørfirma Jens KvistPlusIceKvickly EbeltoftKKT - Skilte og TryksagerPiccoli IVSApelgren Jordt CoffeeSimply Tea

Nedenfor kan du se fotos fra den kommende butik.

Gudmann & Søn flytter til Ebeltoft.
 
Virksomheden blev etableret i 1905 af sejlmager Jens Gudmann, som startede i et lille fiskerhus i Grenaa havn.
 
I denne tid er Gudmann & Søn i færd med at indrette sig i lokaler på Vestervej 17, hvor der senest har været bibliotek, men som tidligere husede "Bådshoppen".
 
I dag drives virksomheden af 5. generation Anne og Christian Gudmann, og deres mange års erfaring inden for dette fag betyder at virksomheden længe har været kendt for dens høje kvalitet samt gode håndværk
 
Det er en bredt fungerende sejlmagervirksomhed, som tager sig af alle slags opgaver.

Det gælder blandt andet inden for presenninger, kalecher og specialopgaver til industrien samt til private.
 
Firmaet består foruden af en sejlsportsforretning med et bredt sortiment af varer indenfor sejlsport, fritid og fiskeri.
 
På den nye adresse i Ebeltoft vil forretningen råde over 716 m2, hvilket gør den til en af Østjyllands største marinebutikker.
 
Forretningen håber, at kunne åbne dørene den 6. februar, men det er fortsat usikkert, om Corona situationen tillader dette.

Med den nye forretning centralt placeret i Ebeltofts havnemiljø får byen endnu en attraktion til glæde ikke mindst for de mange sejlende gæster.

Forretningen vil også bidrage til at gøre havnemiljøet endnu mere levende og attraktivt.

Dette site bruger Cookies. Hvis du klikker "Fortsæt" accepterer du dette.
Læs mere om brug af cookies og vores privatlivspolitik her...