Ebeltoft DaghøjskoleFøtex EbeltoftMurer- og Entreprenørfirma Jens KvistEgsmark Strand-Logi - VandkærsholmPlusIceKvickly EbeltoftKKT - Skilte og TryksagerPiccoli IVSApelgren Jordt Coffee

UDSTILLING: 18. JANUAR - 22. MARTS 2020

Fredag 17. januar kl. 17.00 åbner Glasmuseet Ebeltoft Studyudstillingen Ground Control, der byder på et kig ind i maskinrummet hos den belgiske kunstner, Sylvie Vandehoucke.

Sylvie Vandenhoucke er internationalt anerkendt for en række markante arbejder i glas, der på én gang nyfortolker og omsætter klassiske teknikker til et samtidigt minimalistisk formsprog.

Gennem en årrække har Sylvie Vandenhoucke koncentreret sig om den systematiske opbygning af monokrome værker sammensat af tusindvis af små enkeltdele.

Med Ground Control går hun nye veje. I dette projekt undersøger hun glassets samspil med omgivelserne og teknologien ved at eksperimentere med en metode til 3D-scanning.

Udstillingen indgår i rækken af museets Studyudstillinger; et udstillingskoncept, der giver yngre såvel som etablerede kunstnere mulighed for at præsentere projekter af eksperimenterende og undersøgende karakter, og tilbyder museumsgæsten et indblik i den kunstneriske proces.

Dette site bruger Cookies. Hvis du klikker "Fortsæt" accepterer du dette.
Læs mere om brug af cookies og vores privatlivspolitik her...