Ebeltoft DaghøjskoleFøtex EbeltoftMurer- og Entreprenørfirma Jens KvistEgsmark Strand-Logi - VandkærsholmPlusIceKvickly EbeltoftKKT - Skilte og TryksagerPiccoli IVSApelgren Jordt Coffee

Fredag den 29. januar 2016 på Den Europæiske Filmhøjskole

Nytårs koncert på ITALIENSK på Den Europæiske Filmhøjskole

Russo (ITA) & Vilensky (LAT) + ensemble

Fredag den 29. januar 2016 - entré inkl. champagne og tapas 250 kr.

Den sidste fredag i januar præsenterer Kulturministeriet og Den Europæiske Filmhøjskole et anderledes bud på en nytårskoncert. Det bliver ikke med champagnegalop og dirigentstok, men med stor musikalsk passion og en nærværende stemning a la nytårskoncerten i Wien.

‘Vi starter sæson 2016 med stil. Livet er smukt og det er værd at skåle på, og jeg kan ikke forestille mig et bedre selskab at gøre det i, end med dette scoop af et ensemble med stjerner fra det europæiske kontinent. Godt nytår Ebeltoft’ lyder det begejstret fra kulturhusleder Kristian Krog.

I filmhøjskolens elegante studio 1 vil det traditionelle nytårs-setup med Strauss og Bernstein være skiftet ud med italienske serenader af Paolo Russo, Astor Piazzolla, Diego Schissi og Oskar Strok. Arrangørerne lover filmiske oplevelser a la Mine aftener i paradis og Livet er smukt, og lokker med champagne og tapas inden koncerten.

Orkesteret tæller det italienske ikon Paolo Russo (bandoneon) og den lettiske stjerne Ruslan Vilensky (cello). Ensemblet er nogle af Europas fineste musikere og præsenterer Alexey Bahir og Katrina Rosuscana (violiner), Elina Andrianova (viola) og Viktors Velicko (bas).

Russo & Vilensky i Ebeltoft:
Man kunne tænke at den passionsfyldte harmonikatype bandoneonen og den elegante klassiske cello har meget lidt til fælles. Men det er ikke tilfældet når den internationale duet af Paolo Russo og Ruslan Vilensky indtager scenen. Begge er de anerkendte som virtuoser på deres instrumenter, begge fremtræder de overordentlig karismatiske og kreative i rampelyset, begge deres musikalske karriere forankret bredt over hele verden, og begge mener de at musikken ikke kender nogen grænser. Så vær forberedt på en hjerteindtagende og energisk dialog mellem bandonia og cello, som ikke vil skorte på det italienske temperament, den argentinske melankoli og den dæmpede nordiske skønhed.

Koncerten er primært med akustiske klassiske instrumenter og vil derfor blive udbudt med et begrænset antal billetter. Der er først til mølle med online billetsalg fra kulturhusets hjemmeside og via Turistkontoret i Ebeltoft.

Dette site bruger Cookies. Hvis du klikker "Fortsæt" accepterer du dette.
Læs mere om brug af cookies og vores privatlivspolitik her...