Ebeltoft DaghøjskoleFøtex EbeltoftMurer- og Entreprenørfirma Jens KvistEgsmark Strand-Logi - VandkærsholmPlusIceKvickly EbeltoftKKT - Skilte og TryksagerPiccoli IVSApelgren Jordt Coffee

De nedenstående illustrationer er bl.a. scannet fra bogværket med TRAP redaktionens tilladelse.

OPDAG DANMARK MED TRAP

Et imponerende bogværk på 34 bind, 98 kommune bøger samt et digitalt univers.
 
Trap Danmarks 6. udgave er et omfattende univers af levende fortællinger, tværfaglige beskrivelser og leksikale informationer om Danmark. 
 
Her findes den væsentligste viden om dansk geologi, geografi, biologi, arkæologi, historie, kultur, kunst, arkitektur samt samfunds- og erhvervsliv.

Kan bestilles via dette site: www.trap.dk
Der findes en særlig udgave vedrørende Syddjurs kommune.
 
Her findes en omfattende viden om kommunens natur, historie, kultur og samfundsforhold. I alt har 168 forskere og eksperter bidraget til denne rigt illustrerede bog med viden om det væsentligste fra Søby til Balle og fra Nimtofte til Ebeltoft.
 
Bliv klogere på den 18.000 ha store Nationalpark Mols Bjerge, mariehøneedderkoppen, Kalø Slotsruin, Jernhatten og Danmarks største runddysse og læs om falskmøntneriet på Hjelm. 

Bogen er baseret på indholdet om Syddjurs Kommune i Trap Danmark 6. udgave, bind 9: Randers, Norddjurs, Syddjurs og er suppleret med et kort over kommunen i målforholdet 1:75.000 og et forord af borgmester Ole Bollesen.

Kan købes hos Fregatten Jylland for kr. 199,95.


Nedenstående billedserie er scannet fra bogværket.

Dette site bruger Cookies. Hvis du klikker "Fortsæt" accepterer du dette.
Læs mere om brug af cookies og vores privatlivspolitik her...