Ebeltoft DaghøjskoleFøtex EbeltoftMurer- og Entreprenørfirma Jens KvistEgsmark Strand-Logi - VandkærsholmPlusIceKvickly EbeltoftKKT - Skilte og TryksagerPiccoli IVSApelgren Jordt Coffee

Embarassed    Smile    Laughing

PROGRAM
LØRDAG 14. NOV. & 21. NOV.
Fusing - Lav en julegave eller julepynt med små glasstykker (vælg mellem eget motiv, julemand eller juletræ).
Den færdige fusing kan afhentes fra onsdag.
Rundvisning kl. 11 & kl. 14 Julesalg
 
Fra 14.-29. november slår Glasmuseet Ebeltoft dørene op for gratis entré, aktiviteter og rundvisninger for alle borgere i Syddjurs Kommune.

Tiltaget er gjort muligt gennem en filantropisk bevilling fra Realdania, som under titlen ’Byd indenfor’ har støttet en række nye kulturtiltag, heriblandt Glasmuseets ønske om at invitere kommunens borgere indenfor kvit og frit. 
 
Bor du i Syddjurs Kommune, så har du nu en helt enestående chance for at ’opdage’ dit lokale kunstmuseum – Glasmuseet Ebeltoft. 
 
De to første weekender har gæsterne mulighed for selv at være kreative og lave en personlig julegave, et juletræ eller en julemand i glas, eller de kan dekorere en julekugle med motiver efter eget valg og få den sandblæst.

Aktiviteterne er gratis, men kræver tilmelding på forhånd, da der er begrænsede pladser.

De sjove, skæve og overraskende historier bag værkerne i udstillingerne kan man få på en af de to daglige rundvisninger, som finder sted hver lørdag og søndag i hele perioden.

Tiltaget er rettet mod borgere i Syddjurs Kommune, men familie, venner og andre gæster fra andre kommuner er naturligvis velkomne på samme vilkår. 

*   *   *
 
SØNDAG 15. NOV. & 22. NOV.
Sandblæsning - Dekorér din egen julekugle 
Rundvisning kl. 11 & kl. 14
Julesalg

LØRDAG 28. NOV. & SØNDAG 29. NOV.
Rundvisning kl. 11 & kl. 14
Julesalg

Dette site bruger Cookies. Hvis du klikker "Fortsæt" accepterer du dette.
Læs mere om brug af cookies og vores privatlivspolitik her...