Ebeltoft DaghøjskoleFøtex EbeltoftMurer- og Entreprenørfirma Jens KvistEgsmark Strand-Logi - VandkærsholmPlusIceKvickly EbeltoftKKT - Skilte og TryksagerPiccoli IVSApelgren Jordt Coffee

Carmen og Cava til på Den Europæiske Filmhøjskole mandag den 29. december 2014.

Danish Music Consort vil for første gang nogensinde arrangere en festlig operaaften i den mørke, men højtidelige tid mellem jul og nytår.

I samarbejde med Den Europæiske Filmhøjskole og Jette fra Filmhøjskolens køkken/Glascaféen inviterer DaMuCo hermed opera-glade og festklædte mennesker til en vidunderlig aften i selskab med operaen CARMEN.

Operaen er skrevet af den franske komponist Georges Bizet i 1872–75.

Operaen foregår i den smukke spanske by Sevilla. Den handler om sigøjnerpigen Carmen, der bliver arresteret for at stikke med kniv i et slagsmål. Soldaten, Don José, der skal føre hende til fængslet, bliver forelsket. Hun lokker ham til at slippe hende fri. Don José bliver fyret som soldat og flygter med Carmen. Men så forelsker Carmen sig i tyrefægteren Escamillo. Don José bliver jaloux og dræber Carmen.

Operaen er fyldt med kendt sigøjner sang, flamenco-dans, Escamillos toreadorsang (”Jeg elsker Carmen, Carmen elsker mig…”), militærmusik og vemodige kærlighedssange.

Forestillingen er optaget på en flydende scene på havnen i Sydney med verdens smukkeste by som baggrund.

I operaen medvirker:

Hovedrollen, Carmen, spilles af israelsk fødte mezzo-sopran Rinat Shaham
Don José spilles af Dmytro Popov
Escamillo spilles af Andrew Jones

Australian Opera Orkester dirigeres af Gale Edward

Kom og vær’ med til en festlig, fyrig og farverig operaaften med storslået musik fra kl. 15.30 i Store Bjørn med Cava i pausen og ved forudbestilling en fantastisk tapas-inspireret menu ved 19-tiden, kreeret af Jette og hendes folk, som til daglig kokkererer på Filmhøjskolen.

Prisen for dette fantastiske arrangement er for biografbilletten, Cava og mad kun kr. 400,-.


Ønsker man blot at se filmen og få Cava i pausen, så er prisen kr. 150,-.

Billetsalg
www.billetto.dk
www.damuco.dk


Evt. forespørgsler kan finde sted på 2361 2833

Dette site bruger Cookies. Hvis du klikker "Fortsæt" accepterer du dette.
Læs mere om brug af cookies og vores privatlivspolitik her...