Ebeltoft DaghøjskoleFøtex EbeltoftMurer- og Entreprenørfirma Jens KvistEgsmark Strand-Logi - VandkærsholmPlusIceKvickly EbeltoftKKT - Skilte og TryksagerPiccoli IVSApelgren Jordt Coffee

Projekt kan tilføre nye arbejdspladser i Ebeltoft.

At Ebeltoft er en smuk og charmerende by er nok alle klar over, men Ebeltoft er også et sted, hvor der er stor aktivitet og hvor nye initiativer finder sted.

Siden 2004 har Østjysk Undervogns- og Bilplejecenter betjent kunder fra et stort opland, men nu har indehaver Søren Giversen i løbet af vinteren etableret en ny aktivitet.

Da indehaveren af Djurs Tagmaling, Jens ”Aktiv” Thomsen, afgik ved døden kunne Søren Giversen overtage den del af virksomheden, som havde med sandblæsning at gøre.

Et nye selskab, Djurs Antirust og Servicecenter ApS, kan nu tilbyde en række metoder for renblæsning af diverse former for overflader.

Ved højtryksblæsningen kan der blæses med emner som sand, pulveriseret lava, tøris samt soda, og da det kan ske med arbejdstryk fra 3 til 10 bar kan næsten alle former for overflader behandles – faste såvel som meget bløde og sarte:

Bilkarosserier
Overfladebehandlede bygninger
Lystbåde og
Havemøbler af træ

m.m.

I dag er status, at et par flere folk er kommet i arbejde, men på sigt kan der komme endnu flere lokale arbejdspladser.

Søren Giversen har købt og indrettet en lastbil til formålet, og vil til en start kunne arbejde indenfor en afstand af ca. 100 km fra Ebeltoft.

På sigt vil det være muligt at operere i hele landet.

Dette site bruger Cookies. Hvis du klikker "Fortsæt" accepterer du dette.
Læs mere om brug af cookies og vores privatlivspolitik her...