Ebeltoft DaghøjskoleFøtex EbeltoftMurer- og Entreprenørfirma Jens KvistEgsmark Strand-Logi - VandkærsholmPlusIceKvickly EbeltoftKKT - Skilte og TryksagerPiccoli IVSApelgren Jordt Coffee

Fernisering lørdag før Palmesøndag, den 13. april kl. 11

Ebeltoft Kunstforening slår igen dørene op til Påskeudstillingen i Tinghuset - en tradition, der går tilbage til starten af 1980’erne.

Foreningen har ca. 300 medlemmer, hvoraf en del er udøvende kunstnere, og de to medlemsudstillinger til påske og efterår er meget eftertragtede.

På dette års Påskeudstilling viser ca. 25 af vores medlemmer, at også her har vi dygtige kunstnere. Hele huset tages i brug til udstillerne, som viser værker på både vægge og podier.

Udstillingen ferniseres lørdag før Palmesøndag, den 13. april kl. 11, hvor vi glæder os til at høre Dagmar Brendstrup holde åbningstalen.

Dagmar er bl.a. kendt for sin foredragsvirksomhed og formandskabet i bestyrelsen for Ny Malt.

En af Påskeudstillingens spændende traditioner er valget af Årets Kunstner. Når stemmerne er talt op 2. Påskedag, hædres vinderen med den traditionelle præmie, en 14 dages udstilling i TingSalene det følgende år. Og samtidig kåres også en medudstiller, der får mulighed for at udstille sammen med Årets Kunstner.

Dette site bruger Cookies. Hvis du klikker "Fortsæt" accepterer du dette.
Læs mere om brug af cookies og vores privatlivspolitik her...