Ebeltoft DaghøjskoleFøtex EbeltoftMurer- og Entreprenørfirma Jens KvistEgsmark Strand-Logi - VandkærsholmPlusIceKvickly EbeltoftKKT - Skilte og TryksagerPiccoli IVSApelgren Jordt Coffee

Påskeudstilling i Tinghuset.

Påskeudstilling 2014.

Ebeltoft Kunstforening kunne næsten ikke få armene ned, da der Skærtorsdag var fernisering på årets påskeudstilling. Antallet af besøgende var overvældende og snakken gik lystigt blandt de mange spændende kunstværker efter af TV kendis Jytte Drejer havde gennemført sin flotte åbningstale.

Der er ingen tvivl om, at den gamle bygning og de mange spændende kunstnere klæder hinanden og publikum har i den grad fået øjnene op for, at Ebeltoft her har en markant attraktion.

Det er i år 33 år siden, det daværende Kulturelt Samråd indbød 25 kunstnere og alle byens gallerier til at udstille. By og land blev klædt i kunst. 

Det blev en påskefest, der kom til at danne baggrund for en - et par måneder senere - stiftende generalforsamling. Den 11. juni 1981 så Ebeltoft Kunstforening dagens lys og Påskeudstillingerne har lige siden hørt til en af byens faste traditioner.
 
Diskussionerne har i årenes løb gået højt. Skulle påskefestivalen være en censureret udstilling, eller skulle man bibeholde den alsidighed og bredde i kunstnerisk formåen, som var udgangspunktet. Det sidste har vundet hver gang. 


Og publikumstilstrømningen har hvert år bevist, at det har været rigtigt, at invitere bredt blandt medlemskredsen. 

Tilmeldingernes antal overstiger hvert år den til rådighed værende vægplads.  

Dette site bruger Cookies. Hvis du klikker "Fortsæt" accepterer du dette.
Læs mere om brug af cookies og vores privatlivspolitik her...