Ebeltoft DaghøjskoleFøtex EbeltoftMurer- og Entreprenørfirma Jens KvistEgsmark Strand-Logi - VandkærsholmPlusIceKvickly EbeltoftKKT - Skilte og TryksagerPiccoli IVSApelgren Jordt Coffee

Udstillingen havde fernisering lørdag den 19. august 2017.

Den varer frem til den 10. september.

Pia Buchholtz Hansens motiver skal forstås, som en beskrivelse af et grænseland mellem natur og kultur, mellem det menneskeskabte og den skygge naturen kaster ind over det. Det kan være en bro eller en jernbane, som kan opleves som et symbol på menneskets mod til at krydse en overgang til noget nyt og ukendt. 

Hendes lærer på Århus Kunstakademi har været Mogens Gissel, og Pia Bushholtz maler sine abstrakte farverige billeder i sit atelier på Århus Havn. 

På såvel vægge som podier udstiller en spændende skulptør fra den lille berømte Vesterhavs by, Lønstrup. Hun hedder Vibeke Falk og byder på et helt specielt materialevalg. 

Vibeke Falk arbejder med fintmasket, rustent jern net, som hun samarbejder med plexiglas, bronze og sand. Hun søger gennem unik formgivning at skabe skulpturer, der illustrerer frihed og bevægelse. Min kunst er en evig søgen efter at skildre livets principper, siger hun. 

Og endelig vil man kunne opleve en seriøst arbejdende mandlig hane i kurven. Hans Felthaus startede sit arbejdsliv ved B&O, mens han i fritiden lærte at bronzestøbe. Han kastede sig over granit og skulptur og fik hurtigt den første store ordre i hus, en 7 meter høj granitsøjle med vinger i rustfrit stål, som skulle stå i det offentlige rum. 

Det blev ikke den eneste store skulptur fra hans hånd, men en del af hans produktion er i dag mindre skulpturer, hvor nogle oven i købet kalder på smilet. Det bliver nok disse værker, der vil glæde besøgende i Ebeltoft. 

Hans Felthaus er ret alene om den ide at omskabe strudseæg, vox- og bronze æg til finurlige figurer med stor personlighed. Hverken han eller hans glade strudse stikker hovedet i busken.

Dette site bruger Cookies. Hvis du klikker "Fortsæt" accepterer du dette.
Læs mere om brug af cookies og vores privatlivspolitik her...