Ebeltoft DaghøjskoleFøtex EbeltoftMurer- og Entreprenørfirma Jens KvistEgsmark Strand-Logi - VandkærsholmPlusIceKvickly EbeltoftKKT - Skilte og TryksagerPiccoli IVSApelgren Jordt Coffee

Regentparret til Syddjurs kommune den 1. september 2015.  
Efter en travl periode med et omfattende forberedelsesarbejde kan politikere og befolkning i Ebeltoft og omegn kan se frem til besøg af landets folkekære regentpar. 

Begge er personligt engagerede i lokale udstillinger med Hendes Kongelige Højhed Dronning Margrethe som protektor for Glasmuseet Ebeltoft og Hans Kongelige Højhed Prins Henrik som protektor for Fregatten Jylland. 

Udover de nævnte attraktioner skal regentparret bl.a. aflægge besøg i Skandinavisk Dyrepark, stifte bekendtskab med projektet ”Ny Malt”, samt besøge genoptræningscentret i Tirstrup.

Regentparret kommer med Kongeskibet Dannebrog og efter en kort sejltur med skibets chalup, bliver der tid til en tur i karet Ebeltofts charmerende gader. 

Det må forventes, at gaderne i den lille by bliver stopfyldte med en jublende skare af turister og indbyggere. Det er trods alt en del år siden, at Regentparret sidste gang var i Ebeltoft sammen

Molskroen i Femmøller Strand får den store ære, at servere frokost for de fine gæster, som her kan se frem til en kulinarisk oplevelse.

I løbet af dagen sejler kongeskibet til Grenå, hvor Dronningen og Prinsgemalen om aftenen har inviteret til reception for indbudte gæster.

Der bliver tid til en rundtur i købstaden Ebeltofts maleriske gader.

Dette site bruger Cookies. Hvis du klikker "Fortsæt" accepterer du dette.
Læs mere om brug af cookies og vores privatlivspolitik her...