Ebeltoft DaghøjskoleFøtex EbeltoftMurer- og Entreprenørfirma Jens KvistEgsmark Strand-Logi - VandkærsholmPlusIceKvickly EbeltoftKKT - Skilte og TryksagerPiccoli IVSApelgren Jordt Coffee

Restauratør John D’Arcy kunne 2. marts 2014 fejre sit 40 års jubilæum.


Siden sit 13. år har John været beskæftiget i restaurations branchen og siden da, har den aktive restauratør i Ebeltofts bymidte prøvet det meste.

John kom som ganske ung i lære på Hotel Kystens Perle i Snekkersten og havde senere nogle gode år bl.a. på navnkundige ”Søllerød Kro”, ved Holte. 

Det var et tilfældigt besøg i Ebeltoft i 1973, som fik betydning for valget af fremtidig bosted. På det tidspunkt hed den hyggelige kro ”Julianes Kro”, og den var ved at blive afviklet. 

John var ikke sen til at melde sig som interesseret, og den 2. marts 1974 kunne han åbne under navnet restaurant ”Rådhus Kroen”.

John kendte ikke meget til Ebeltoft og byen kendte ikke meget til John, men det blev der hurtigt ændret på og utallige tusinder har siden gæstet kroens meget hyggelige små lokaler eller drukket kølig fadøl m.v. under gårdens parasoller på varme sommerdage. 

For John D’Arcy gælder der i tilværelsen nogle få gennemgående grundregler: ”Respekt, pålidelighed og loyalitet”. 

Ebeltoft @ Net ønsker John tillykke med jubilæet.

 

Dette site bruger Cookies. Hvis du klikker "Fortsæt" accepterer du dette.
Læs mere om brug af cookies og vores privatlivspolitik her...