Ebeltoft DaghøjskoleFøtex EbeltoftMurer- og Entreprenørfirma Jens KvistEgsmark Strand-Logi - VandkærsholmPlusIceKvickly EbeltoftKKT - Skilte og TryksagerPiccoli IVSApelgren Jordt Coffee

Det sker søndag den 5. oktober, kl. 11-15.

Ristorante Bellini fejrer 4 års fødselsdag.

For nøjagtig 4 år siden kunne Imit Kitir genåbne den tidligere ”Ristorante Fellini” i en ny og flot udgave og nu med navnet ”Ristorante Bellini”.

De 4 år i Ebeltoft vil restauranten højtideligholde med et storartet ”Åbent Hus” arrangement, hvor alle er velkomne.


Det sker søndag den 5. oktober, kl. 11-15.


Gæsterne kan nyde en righoldig buffet med mange traditionelle italienske retter, hvortil der serveres velsmagende vine fra det solbeskinnede ”støvleland”.

Der vil selvfølgelig også være underholdning, idet Antonio med sin smukke røst og den velklingende guitar vil levere ægte italienske strofer.

Imit Kitir var få måneder forinden åbningen i oktober 2010 kommet til Ebeltoft fra Åbenrå, hvor han havde drevet lignende virksomhed. Imit udtaler, at det at drive restaurantvirksomhed er som en god hobby, hvor arbejde og fritid smelter sammen til en velfungerende helhed.

Restauranten på Nytorv i Ebeltoft har indendørs plads til 100 gæster, og et tilsvarende antal kan betjenes på den udendørs terrasse.

I de travle sommermåneder er der 20-25 personer beskæftiget, men nu, hvor den kolde del af sæsonen nærmer sig, er antallet af medarbejdere reduceret til 5-6 personer.


A.I.R.
Ristorante Bellini har til højre indgangen et skilt fra ”Associazione Italiana Ristoratori”, A.I.R., som er en international organisation, der så dagens lys den 11. januar 1998, hvor foreningen konstituerede sig efter 5 års forarbejde.


Formålet med foreningen er at beskytte det ægte italienske køkken, om det være sig et pizzeria, osteria eller en 3-stjernet restaurant, samt at give gæsten en garanti for, at det valgte spisested er italiensk.

Medlemskiltet, en cirkel med Minerva bærende på en olivenkvist i midten, garanterer en ægte italiensk restaurant.

Dette site bruger Cookies. Hvis du klikker "Fortsæt" accepterer du dette.
Læs mere om brug af cookies og vores privatlivspolitik her...