Ebeltoft DaghøjskoleFøtex EbeltoftMurer- og Entreprenørfirma Jens KvistEgsmark Strand-Logi - VandkærsholmPlusIceKvickly EbeltoftKKT - Skilte og TryksagerPiccoli IVSApelgren Jordt Coffee

Udstillinger i Glasmuseet Ebeltoft - 13. april til 29. september 2019


I gruppeudstillingen

"No Strings – Perler som aldrig før"

er bittesmå perler af glas udgangspunktet for en række samtidskunstnere.

De skaber overraskende værker med afsæt i broderiperler. 
 
En tradition, som normalt henføres til håndarbejde og dekoration, men som i udstillingen anvendes som en bevidst kunstnerisk strategi til blandt andet at ”sy tiden ind i værkerne”.
 
Udstillingen indeholder også en stor, spektakulær installation bestående af flere end 200 antikke og nyere perleblomster fra den svenske samler Georg Ragnar Levis.

Hans enestående samling af ”evighedsblomster” og mindekranse – de såkaldte ’immortelles’  – som især var populære på kirkegårde rundt om i Europa omkring 1. verdenskrig.I udstillingen

On Solid Water

holder den amerikanske kunstner John Moran et spejl op for verdens absurditeter anno 2019 ved hjælp af skulpturer i stort format, der både anvender satire og humor.

De kan også virke foruroligende og provokerende i bestræbelsen på at vække museumsgæsten fra apati og resignation overfor emner af politisk, filosofisk ogetisk karakter. 
 
Moran er en unik figur på den internationale glaskunstscene, og det er første gang, han præsenteres for et dansk publikum.

Dette site bruger Cookies. Hvis du klikker "Fortsæt" accepterer du dette.
Læs mere om brug af cookies og vores privatlivspolitik her...