Ebeltoft DaghøjskoleFøtex EbeltoftMurer- og Entreprenørfirma Jens KvistPlusIceKvickly EbeltoftKKT - Skilte og TryksagerPiccoli IVSApelgren Jordt CoffeeSimply Tea

Udstillingens titel: MOVING FAST SLOWLY

Christina Julsgaard hører til dem, der elsker tempo, forandringer og udvikling, og med udstillingen ”Moving Fast Slowly”, holder hun fast i den energi.

Her kaster hun sig ud i ikke kun at udstille malerier men også dekorerede keramiske værker og nonfigurative bronceskulpturer og indtager hele 1. sal i Ebeltoft kunstforening. 
 
Christina Julsgaard er en fremadstormende dansk nutidskunstner, som startede sin kreative karriere som tøjdesigner med eget brand.

Hun forsynede butikker verden over og havde egen butik i København, men i 2009 sadlede hun om og blev fuldtidskunstner.
 
Hun fik straks vind i sejlene og har især bemærket sig med sine koloristiske og pulserende malerier, men har siden hen kastet sig ud i mange og nye projekter, hvor dekorerede keramiske værker og bronzeskulpturer også er blevet realiseret.
 
”Fælles for mine værker er, at der er tale om et slags flow mellem dem, hvor mit udtryk fra mit primære medium - malerierne - er trukket over på keramiske værker og  formerne er gengivet i mine bronzeskulpturer.” Fortæller Christina Julsgaard, som oser af energi og aldrig står stille.
”Men selvom jeg elsker udvikling og springer ud i nye projekter, må jeg også indrømme, at jeg med tiden har måtte lære at træde et skridt tilbage for ikke at miste mig selv i tempoet. Og det er det udstillingen Moving fast Slowly handler om,” uddyber hun. 

Christina Julsgaard  udstillede i TingGalleriet i 2015. Hendes iderigdom og begejstring ved tanken om at få stillet begge TingSalene med 70 m væg til rådighed i 2016 var så smittende, at Kunstforeningen besluttede, at fravige traditionen om flere kunstnere i de store rum.
 
I dag har Christina Julsgaard mere end 100 danske og udenlandske udstillinger bag sig, hvor hun har gjort sig bemærket med sit signifikante og meget moderne kunstneriske udtryk i både Danmark, Frankrig, Tyskland, Holland og Kina.
 
Christina Julsgaards nye værker kan ses i Tinghuset, Ebeltoft Kunstforening, lørdag d. 9. juli til søndag d. 7. august 2016 i åbningstiderne kl. 11.00-16.00. Udstillingen er åben for alle.
 
FERNISERING, LØRDAG D. 9. JULI KL. 11.00
I forbindelse med udstillingen afholdes fernisering lørdag d. 9. juli kl. 11.oo, hvor det er muligt at træffe kunstneren og få en dialog omkring hendes værker. 

Dette site bruger Cookies. Hvis du klikker "Fortsæt" accepterer du dette.
Læs mere om brug af cookies og vores privatlivspolitik her...