Ebeltoft DaghøjskoleFøtex EbeltoftMurer- og Entreprenørfirma Jens KvistEgsmark Strand-Logi - VandkærsholmPlusIceKvickly EbeltoftKKT - Skilte og TryksagerPiccoli IVSApelgren Jordt Coffee

Dobbeltforedrag med cand.mag., sinolog Christian Nielsen: 18. og 25. januar

Erhvervsfolk skal klædes på til at møde kineserne.
 
Giver man hånd til en kineser? Giver man et knus? Hvad serverer man for en kinesisk middagsgæst? Og hvordan undgår en af parterne at tabe ansigt?
Kineserne opretholder deres urgamle traditioner, uanset hvorhen i verden de bevæger sig. Ifølge prognoser vil Europa opleve et stigende antal kinesere, både som turister og som forretningsfolk. Kinesiske turister er nu den hurtigst voksende gruppe af udenlandske gæster i Danmark. Derfor vigtigt at kende kinesisk kultur, når man møder befolkningen. 
Syddjurs Folkeuniversitet kan nu tilbyde en grundig indføring i kinesiske traditioner, ritualer, sprog, den kinesiske selvforståelse og slægtens store betydning. Det sker med to foredrag 18. januar og 25. januar med en kapacitet på området, nemlig cand.mag. sinolog Christian Nielsen. Efter foredragene er der mulighed for diskussion. 
Tilmelding til syddjurs-folkeuniversitet.dk.

Dette site bruger Cookies. Hvis du klikker "Fortsæt" accepterer du dette.
Læs mere om brug af cookies og vores privatlivspolitik her...