Ebeltoft DaghøjskoleFøtex EbeltoftMurer- og Entreprenørfirma Jens KvistEgsmark Strand-Logi - VandkærsholmPlusIceKvickly EbeltoftKKT - Skilte og TryksagerPiccoli IVSApelgren Jordt Coffee

Udstillingen ferniseres lørdag, den 25. november kl. 11.

Efter et travlt år med mange af kunstens udfordringer for både publikum og kunstforening, inviteres der nu til den sidste udstilling i 2017 i Tinghuset på Torvet i Ebeltoft.

Den byder på 2 unikke keramikere og en kunstner med spændende malerier på væggene.

Keramiker Ulla Aaen kommer fra Hune højt mod nord, hvor hun sammen med sin mand skaber spændende skulpturer med et udtryk af humor og livsglæde.

Om sin baggrund fortæller hun:

”Jeg er uddannet på Seminarium for håndværk, håndarbejde og design i 1994 og har siden undervist i keramik og akvarel. For mig er det en positiv dynamik både at arbejde isoleret rent kunstnerisk og samtidig have glæden ved den menneskelige kontakt til mine kursister.”

 

Medudstiller på podierne er Birthe Rågård, som har taget sin uddannelse på kunsthåndværkerskolen i Kolding og et efterfølgende studieophold i Italien. Efter et par år på den berømte lervarefabrik i Sorring var der skabt en håndværksmæssig erfaring og et solidt fagligt fundament.

Birthe arbejder med sin kunst fra eget værksted i Odder hvor hun fremstiller både unika og bestillingsarbejder ud fra sit helt eget finurlige univers.

Og så til væggene! Her er der tale om en af vore lokale.

Anne Elisabeth Høgh maler abstrakt, har sit helt eget udtryk og en personlig farveholdning.

Hun har en alsidig kunstnerisk uddannelse i rygsækken bl.a. fra Århus Kunstakademi, er vidt berejst, har bl.a. boet i USA i 25 år, hvor hun deltog i et pulserende kunstliv med udstillinger i New York, San Francisco, Los Angeles og Chicago.

Nu har hun boet nogle år på Mols og Tinghuset glæder sig til at udstille hendes smukke abstrakte billeder.

Kom og se! Måske er der en julegave at finde i Tinghuset.

Dette site bruger Cookies. Hvis du klikker "Fortsæt" accepterer du dette.
Læs mere om brug af cookies og vores privatlivspolitik her...