Ebeltoft DaghøjskoleFøtex EbeltoftMurer- og Entreprenørfirma Jens KvistEgsmark Strand-Logi - VandkærsholmPlusIceKvickly EbeltoftKKT - Skilte og TryksagerPiccoli IVSApelgren Jordt Coffee

Fredag den 26. August i Ebeltoft Kirke kl. 19.30

Det gamle kirkerum vil klinge af skønne gamle toner med både tungsindig, glædesfuldt, indadvendt  og løssluppen musik af barokkens mestre, Bach, Hǟndel, Vivaldi, Corelli, Telemann m.fl. 

Trio Musica Mentis, der består af Judith Steenbrink og Jens Astrup på barokviolin og Tineke Steenbrink på cembalo, havde i august 2015 sin første række koncerter i Danmark. 

Trio Musica Mentis (Sindets Musik) er resultatet af et til tider sporadisk, men dog længevarende samarbejde imellem de hollandske søstre Judith og Tineke Steenbrink og danske Jens Astrup.

En fælles passion for barokmusikkens udtryksformer samt for instrumenterne fra den tid har flere gange gennem de seneste 10 år bragt dem sammen. 

Med etableringen af Trio Musica Mentis ønsker de tre musikere at fortsætte det fælles musiske arbejde i en mere formaliseret ramme. 

Judith Steenbrink er udover sit arbejde som koncertmester i og kunstnerisk leder for Holland Baroque aktiv i ensembler som Les Talens Lyriques, B`rock, Tafelmusik og The Amsterdam Baroque Orchestra. I Danmark spiller hun ofte med BaroqueAros.

Jens Astrup tog i 2001 initiativ til dannelsen af Ensemble Zimmermann, som han frem til 2006 var koncertmester i. Fra 2011 koncertmester i BaroqueAros. Desuden et virke i bl.a. Concerto Copenhagen og Holland Baroque.  

Tineke Steenbrink underviser på ArtEZ School of Music (et internationalt institut til udvikling af særlige talenter). Herudover spiller hun i fremtrædende ensembler som Cappella Amsterdam, Concerto Köln, Vocal Consort Berlin, Akademie für Alte Musik Berlin og Holland Baroque. 

Der er billetsalg ved indgangen og billetten koster 100 kr.

Dette site bruger Cookies. Hvis du klikker "Fortsæt" accepterer du dette.
Læs mere om brug af cookies og vores privatlivspolitik her...