Ebeltoft DaghøjskoleFøtex EbeltoftMurer- og Entreprenørfirma Jens KvistEgsmark Strand-Logi - VandkærsholmPlusIceKvickly EbeltoftKKT - Skilte og TryksagerPiccoli IVSApelgren Jordt Coffee

Torsdag den 15. oktober 2015 kl. 14.00

Deltag i Turistforeningens store Bagedyst på Ebelfestivalen

Er du tændt på denne udfordring, bedes du indlevere dit mesterværk samme dag senest kl. 14.00 i Kulturministeriet på Festpladsen, hvor et meget kompetent dommer-team vil tage sig kærligt af din drømmekage.

Kl. 15.00 vil navnene på tre udvalgte stjernebagere blive offentliggjort.

Din kage bør indeholde æbler, bær og/eller diverse frugter fra Nationalpark Mols Bjerge.

Da du 
selv bor midt i dette Paradis, er bær/frugt fra egen have også legitime ingredienser. Kagen må gerne være et festfyrværkeri; men vigtigst er det, at du bidrager med en dejlig smagsoplevelse, der får dommerne til at svæve rundt i en rus på lyserøde kageskyer i Nationalpark Mols Bjerge.

Har du lyst, vil det være fantastisk, hvis du vil dele din opskrift med vi andre håbløse kagesmede. De vil så blive offentliggjort på Turistforeningens hjemmeside. Måske har du - uden at vide det - skabt et mesterværk, der vil få Mette Blomsterberg til at falde om i kagedejen af begejstring.

Hvis din recept er en velbevaret familiehemmelighed, er det også fint. Vigtigst er det, at du tryllebinder vores smagsoplevelsesverden med en drøm.
Du er stjernen, så tøv ikke med at deltage med den kage, der vil smage. Måske ligger du inde med den drømmeoplevelse, der vil sætte Ebeltoft på Danmarkskortet og gøre DR´s Store Bagedyst til en illusion – en ubetydelig skygge af sig selv.

Med venlig hilsen
Kageudvalget:
Birthe, Elsebeth, Rene og Jørgen.

Dette site bruger Cookies. Hvis du klikker "Fortsæt" accepterer du dette.
Læs mere om brug af cookies og vores privatlivspolitik her...