Ebeltoft DaghøjskoleFøtex EbeltoftMurer- og Entreprenørfirma Jens KvistEgsmark Strand-Logi - VandkærsholmPlusIceKvickly EbeltoftKKT - Skilte og TryksagerPiccoli IVSApelgren Jordt Coffee

Udstillingen er åbent alle dage i påsken 10.00-17.00

Tilbud fra Fuglsøcenteret:
Kom og nyd vores dejlige påskebrunchbuffet fra kl. 9.00 til 13.00 hele Påsken.
Vi byder på masser af lækre, hjemmelavede specialiteter tilberedt af de bedste råvarer. Efter brunch kan I opleve Syddjurskunstnere - professionelle kunstnere i Syddjurs, med den store påskeudstilling i det meste af huset, eller nyde Nationalpark Mols Bjerg i dens smukke forårspragt. 
 
Bordbestilling til brunch er nødvendig på www.fuglsoebillet.dk (klik på ”Andre Arrangementer”). Antallet af pladser er desværre begrænset, så hver reservation gælder i højest 1 ½ time. Kr. 175,- pr. person.


Fuglsøcentret, Dragsmur 6, 8420 Knebel

Fernisering den 13 april  kl. 17 - 19

Åbningstider:  14 – 18 april  kl. 10.00 - 17.00

Entré                 30 kr.

Se mere på:      www.syddjurskunstnere.dk

 

PRESSEMEDDELELSE:
 
 
Syddjurs kunstnernes Påskeudstilling 2022.

 
Efter to år med corona nedlukning og aflysninger, er det en særlig glæde at kunne byde velkommen til dette års Påskeudstilling. 

Med temaet REJSEBREVET – UDLÆNGSEL byder 30 Syddjurskunstnere velkommen til en påskeudstilling på Fuglsøcenteret. 
 
En udstilling der byder på lidt mere end publikum er vant til, med 2 internationale udstillere - fra Grækenland. De er inviteret med for netop at give dette års tema en ekstra dimension. Mennesket og det `at rejse` har altid hørt sammen. Ønsket med årets tema er at pege på kunstens mulighed for at virke som bindeled mellem folk både menneskeligt og kulturelt.
 
REJSEBREVET kan fortolkes og forstås på mange måde. Det kan være den helt konkrete rejse fra et sted til et andet, udlængslen og behovet for at opleve og se nye steder. Men det kan også være den indre rejse i det enkelte menneskes liv, en rejse, der fører os hen imod en ny forståelse af livet og os selv. Mødet med det andet menneske der ændrer din egen historie og livsrejse. 
Lad din rejse gå til Fuglsøcenteret I Påsken og oplev der selv, Syddjurs kunstnerne og 2 internationale kunstneres fortolkning af 
 
REJSEBREVET - UDLÆNGSEL.
 
Udstillingen åbnes med festlig fernisering onsdag d. 13. April kl. 17.00- 19.00
Udover temaudstillingen, vil Fuglsøcenteret være fyldt med 20 kunstneres separate udstillinger i de øvrige lokaler.  Her vil det være muligt at møde de enkelte kunsterne, der i stor udstrækning selv vil være tilstede på udstillingen i Påskedagene. 
 
Der vil i Fuglsøcenterets foyer være biograf med videooptagelser af de forskellige kunstnere, optaget og redigeret af Bjarne Hermansen. En tidslinje vil gøre det nemt at udvælge de kunstnere man ønsker af se videoklippet omkring.
 
I Fuglsøcenterets restaurant er der hver dag brunch fra kl.09.30-13.00. Det anbefales at bestille bord. https://www.fuglsoebillet.dk/ Mulighed for frokost 12-16 og køb af kaffe og kage i caféen om eftermiddagen.

Dette site bruger Cookies. Hvis du klikker "Fortsæt" accepterer du dette.
Læs mere om brug af cookies og vores privatlivspolitik her...