Ebeltoft DaghøjskoleFøtex EbeltoftMurer- og Entreprenørfirma Jens KvistEgsmark Strand-Logi - VandkærsholmPlusIceKvickly EbeltoftKKT - Skilte og TryksagerPiccoli IVSApelgren Jordt Coffee

Fernisering i TingHuset, Ebeltoft, lørdag den 21. juli kl. 11

Verdenskunst i Ebeltoft

I samarbejde med Galerie Moderne i Silkeborg kan Ebeltoft Kunstforening byde velkommen til en unik udstilling med værker af nogle af de helt store kunstnere. Et udvalg af Galerie Modernes samling af nummererede og signerede litografier vil pryde væggene sommeren over i TingSalene.
Det er første gang, kunstforeningen forsøger sig med så mange forskellige kunstnere på én gang – men vi kan garantere, at også denne udstilling bliver værd at se.

17 kunstnere er repræsenteret, herunder blandt andre Egil Jacobsen, Corneille, Peter Brandes, Martin Bigum, Maja Lisa Engelhardt og Erik A. Frandsen – meget forskellige i deres udtryk, men der skulle være noget for enhver smag.

På podierne vil der også være værker af nogle af de udstillende kunstnere.

Udstillingen hedder ”Trykgrafisk univers”, og foreningen glæder sig til at se, om ideen vil give det store besøgstal, som den fortjener. Den vil i hvert fald give mulighed for at erhverve en smuk litografi inden for en rimelig økonomisk ramme.

Ebeltoft Kunstforening inviterer til fernisering lørdag den 21. juli og udstillingen kan ses frem til den 19. august.

Dette site bruger Cookies. Hvis du klikker "Fortsæt" accepterer du dette.
Læs mere om brug af cookies og vores privatlivspolitik her...