Ebeltoft DaghøjskoleFøtex EbeltoftMurer- og Entreprenørfirma Jens KvistPlusIceKvickly EbeltoftKKT - Skilte og TryksagerPiccoli IVSApelgren Jordt CoffeeSimply Tea

Diskret i landskabet ligger Danhostel Ebeltoft. Her er fælles spisning den 28. januar

På Danhostel Ebeltoft torsdag den 28. januar - kl.18.00

Arrangementet for alle, - lokale som turister og er et tiltag fra turistforeningen for Ebeltoft og Mols, i samarbejde med foreningens medlems-spisesteder. Der vil under spisningen blive en konkurrence med en lille gevinst eller to, som Danhostel Ebeltoft står for og Knud vil ved den lejlighed fortælle stedets historie.

Værten Knud Hansen byder os indenfor i dette unikke vandrehjem og efter en rundvisning går vi til bords ca. kl. 18.30 hvorefter husets kok vil divertere os med en herlig to retters buffet`.

Diskret pakket ind i landskabet ligger Danhostel Ebeltoft. Som tidligere kursuscenter for den danske Entreprenørforening og tegnet af Friis og Moltke, er der ikke sparet på arkitektoniske detaljer eller designermøbler.

Mød blot op med godt humør og få et par hyggelige timer i selskab med dem du kender, og måske i særlig grad dem du ikke kender.

Det koster 150 kr. plus drikkevarer som betales hos værten. Du tilmelder dig på Turistbureauet tlf. 86 34 14 00 eller jorgen@ebeltoftturistforening.dk
Senest onsdag d. 25. januar.

Mødested: Egedalsvej 5. 8400 Ebeltoft

Dette site bruger Cookies. Hvis du klikker "Fortsæt" accepterer du dette.
Læs mere om brug af cookies og vores privatlivspolitik her...