Ebeltoft DaghøjskoleFøtex EbeltoftMurer- og Entreprenørfirma Jens KvistEgsmark Strand-Logi - VandkærsholmPlusIceKvickly EbeltoftKKT - Skilte og TryksagerPiccoli IVSApelgren Jordt Coffee

Udstillingen åbner fredag den 12. juni og kan ses frem til den 11. april 2021

Fredag 12. juni åbner Glasmuseet Ebeltoft årets store sommerudstilling, ’Walking in the Void’,  i museets moderne fløj; en udstilling, der nok udtrykker sig i glas men hvis intention rækker langt ud over materiale og teknikker og i stedet retter blikket mod vor tids udfordringer og menneskets placering i universets geologiske historie.

Kunstnerne bag udstillingen – Philip Baldwin og Monica Guggisberg – hører til i den absolutte verdenselite på den moderne glaskunstscene. 

Med udstillingen Walking in the Void retter Baldwin & Guggisberg blikket mod nogle af vor tids fundamentale spørgsmål; menneskets og klodens plads i universet og i den større geologiske historie set i lyset af de udfordringer, vi står overfor i dag. 


I præsentationen af Baldwin & Guggisberg i Ebeltoft indgår også visningen af en tre meter lang båd (The Pilgrims’ Boat) i Ebeltoft Kirke.

"The Pilgrem's Boat".

Båden, som blev vist i Canterbury Cathedral i 2018-2019 som del af udstillingen Under an Equal Sky, indeholder 32 blæste og slebne glasamforaer, der symboliserer menneskehedens rejse såvel som menneskets trang til at bevæge sig, flygte, transportere og udforske. 
Der vil blive arrangeret rundvisninger, hvor kirken åbnes, og man kan komme ind og se båden.

Philip Baldwin er født i 1947 i New York, USA.  Monica Guggisberg er født i 1955 i Bern, Schweiz. Baldwin & Guggisberg har arbejdet sammen siden 1980. 

I 20 år havde de værksted i Schweiz, og i 2001 flyttede de til Paris. 
Siden 2015 har de boet i landlige omgivelser i Wales med udsigt over bakkerne. 

Philip Baldwins og Monica Guggisbergs arbejde har været vist i adskillige soloudstillinger blandt andre i Canterbury Cathedral, England (Under an Equal Sky), St. Mary’s Cathedral i Edinburgh, Scotland (The Cathedral Collection), the Musée Ariana i Geneve, Schweiz, på Museum für angewandte Kunst i Frankfurt, Tyskland (Au delá du verre), og på Eretz Israel Museum, Tel Aviv. 

De har udført installationer på mange offentlige og private pladser i Europa og USA, og deres værker er repræsenteret i adskillige samlinger verden over.

Dette site bruger Cookies. Hvis du klikker "Fortsæt" accepterer du dette.
Læs mere om brug af cookies og vores privatlivspolitik her...